Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

jueves, 20 de noviembre de 2014

¡4000!

Cuesta creerlo; nuestro blog es cultural y literario, sin contenidos pornográficos ni nada, pero en tan solo cinco meses y medio acabamos de lograr alcanzar las cuatro mil visitas. Os felicito; felicito a los colaboradores, a los ilustradores, entrevistados, articulistas, cuentistas y visitantes. A los primeros, por trabajar más de la cuenta y ocuparse de ir aportando cosas a nuestra pequeña comunidad. A los últimos, por su constancia y su inquietud, por acudir una y otra vez a visitar un blog donde tan solo se lee; eso indica que la lectura forma parte activa de vuestra vida y, como todos sabemos, leer es la única forma real de culturizarse. Enhorabuena pues a todos y muchas, muchísimas gracias!


                                                                                       Gemma Minguillón

No hay comentarios :

Publicar un comentario