Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

martes, 18 de agosto de 2015

Beni Asensio

Bé, com a tot nouvingut, em toca presentar-me i parlar de mi, demanda que no em resulta fàcil de satisfer, i no per falsa modèstia, (sincerament crec que la meva modèstia és honesta), ni per què en el fons del meu esperit jeu aquella timidesa que em veig obligat a superar a cada "bolo" trepitjant el pànic escènic i fent fora de l'escenari pors antigues i inútils.

Des de sempre he tingut traça per escriure i per fer música, i el cert és que bona part de la meva formació com a artista ha vingut per la via de l'autodidactisme.

Aquesta tarda recordava que ja fa més de 35 anys que vaig actuar per primera vegada, de llavors ençà he tingut la possibilitat de tenir innumerables experiències dintre del món de la música, des de tocar amb un grup de rock on, excepte jo, tots els (les) components eren dones fins a arribar a actuar i gravar al "estudio música 2" de Rne. a Madrid, passant per orquestres de ball, grups de rock, soul, blues, fins i tot vaig tenir la meva etapa de cantautor, en l'actualitat estic començant a donar a conèixer el meu últim projecte anomenat "La vibración del color" sota el nom artístic ASDIA, es tracta d'una obra conceptual en 7 parts, 7 cd's, cadascun dels quals està dedicat a un d'aquests vòrtex situats en el cos energètic humà més coneguts com a xacres i que al seu torn estan tradicionalment vinculats cadascun amb un color. Volent aproximar aquests tipus de coneixements cap a una estètica occidental he fet servir el·lements provinents de musiques com el rock, jazz, blues, ètnica, electro, minimalisme, ruidisme i el que es poses pel davant..., 7 cd's donen per molt. Aquest treball a comptat amb la valuosa col·laboració d'en Jordi Rafael, Yolo pels amics, en tot el referent a les veus. 


Per últim afegir que també sóc tècnic de so i tinc un màster de producció musical.


Espero que les músiques que paulatinament anirem penjant a "Un cafè a la plaça" us resultin prou suggerents i generin tot tipus de paisatges a les vostres ments.


Us envio doncs una abraçada ben autentica.

Vaig a pagar, necessiteu que us demani alguna cosa a la barra?

Beni Asensio

2 comentarios :

  1. Està pagat, Beni!! Pels humans creatius, està pagat el café!! Una abraçada.

    ResponderEliminar
  2. Ei, XaviP, doncs jo també m'apunto...!!

    ResponderEliminar