Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

dijous, 5 de gener de 2017

La siesta del Martes (Continuación del homónimo de Gabriel García Márquez)

3 comentaris :

 1. Coincido con los que opinan que éste es el mejor escrito de la autora aficionada en sus doce años de escribir en diferentes webs literarias, y como co-moderadora en una página literaria desaparecida.

  Gracias a Gemma, por difundir amable éste relato corto. Como bien sabes, el escribir no es sólo fruto de la inspiración del momento, no, escribir es mucho más que eso: total dedicación, escribir, corregir, volver a escribir, y sobretodo leer, leer mucho.

  Espero que en tu casa los Reyes Magos vengan cargados de Felicidad, Salud y Amor entre todos los tuyos. (lo material, es eso: material).

  Un abrazo, D.

  ResponElimina
 2. ¡Muchas Gracias, amiga! Creo que éste texto mío no lo conocías, publiqué una primera versión en la web literaria dónde nos conocimos. Abrazos, que este 2.017 venga cargado de creatividad.

  ResponElimina