Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

dimecres, 19 d’agost de 2015

Eric del Castillo

Eric del Castillo es un ingeniero mejicano de las Piedras Negras, que llegó a nuestro Café a la plaça hace ya mucho tiempo por su afición a la literatura de misterio. Aun así, Eric es de esas personas a las que, si atásemos las manos, seguiría componiendo música haciendo chocar la lengua contra el paladar. 
      Con esa manía de los chicos a llevar la contraria en todo, Eric no hizo caso de su hermano cuando este trató de enseñarle a tocar la guitarra, insistiendo en que lo que a él le gustaba era la batería. Y así fue; poco después logró hacerse con las baquetas de un grupo amateur. Pero pronto se le quedó corta la percusión y, ahora sí, quiso aprender a tocar la guitarra, para infinito desconcierto de su hermano. Autodidacta, inspirado por la pasión hacia diversas mujeres, Eric compuso algunas canciones (más de las que su infinita exigencia logró dar por buenas) y realizó también diversos "covers" de otros grupos. Encontramos en su música influencias claras de rock balad, aunque mucho menos azucarado que gran parte de grupos de su país, lo cuál es muy de agradecer.
      Eric adora la oportunidad que los soportes artísticos (en su caso la música) ofrecen a la expresión de los sentimientos más profundos y a toda clase de estados de ánimo. Y, como persona constante, perfeccionista y trabajadora, no me cabe duda de que cosechará los triunfos que merecen sus desvelos: Tiene muy claro que la suerte existe sólo a medias y a él la inspiración le va a encontrar siempre trabajando.


Gemma Minguillón


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada