Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

sábado, 4 de octubre de 2014

Actualització dels formats dels llibres

Debut a problemes de incompatibilitat dels arxius hem cambiat el format d'aquests a PDF per a millorar la descàrrega dels llibres, i corregir la compatibilitat envers els anteriors arxius.

Espero que ara pogueu gaudir dels llibres sense cap mena de complicació mès. Us convido, als que teniu la versió anterior us descarregueu aquesta per a la vostra major comoditat ( tardarà uns segons nomès, no com abans ^^" ).

 Gràcies per a fer-nos arribar aquest problema i fer creixer el blog i la comunitat.

Per a qualsevol dubte o cosa que ens volguesiu comunicar podeu fer servir el formulari de contacte ubicat abaix a la dreta, sota de les nostres fotografíes.

- Gurggy

No hay comentarios :

Publicar un comentario