Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

sábado, 11 de octubre de 2014

Bienvenido, Matías!

Quiero presentaros a Matías Montenegro, el nuevo colaborador de nuestro blog. Os lo presento en castellano, porque Matías es chileno y colaborará con nosotros desde el otro lado del océano. Me ayudó en la documentación de mi libro "El dibuixant", puesto que es informático gráfico (sí, en Chile existe esa carrera), y su información me fue de gran utilidad para situar los estudios y desarrollo profesional de Ventura Vila, cosa en la que no me pude extender demasiado, ya que en España los estudios relacionados con las artes plásticas dan, en general, bastante pena. 
      Matías nos presenta su trabajo en forma de cortos animados, ilustraciones, personajes de videojuegos y otros proyectos en los que participa. En sus páginas veremos el desarrollo de dichos proyectos y me ha prometido ir poniendo cortos de animación. Podréis disfrutar de todas sus aportaciones en el Racó dels Il.lustradors, junto con las de Gurggy y las de Marc Serra. Esperamos vuestros comentarios!

                                                                Gemma Minguillón

1 comentario :