Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

sábado, 19 de marzo de 2016

En Jaume de Can Molina

El meu pare ens ha deixat després d’una llarga hora d’angoixa i patir molt. Mig Bigues el coneixia pel “Molina”. Ja era gran i havia deixat de lluitar... Se li veia, però sempre ve de nou. La seva vida fins fa uns anys va ser plena i bona. El vam estimar i vam fer sempre el que vàrem poder.
Va ser un bon home, un bon pare, un bon avi i un bon espòs. Amic dels seus amics, d’un caràcter una mica sec, però qui el coneixia sabia que era una bona persona.
Des d’aquí vull donar les gràcies a tota la família, amics i coneguts que varen venir a donar-li l’últim comiat:  tant al tanatori, com el petit comiat al mateix lloc. Descansa en pau, Jaume!

Pel pare
Recordo que ens va estimar,
Recordo que vàrem ser feliços,
Que no teníem moltes coses.
Que la germana i jo
Jugàvem entre joguines velles
-Moltes vegades-
Recordo, quan anava a caçar
I jo no volia que marxés,
Que matés animalets
Tant com li agradaven.
Ho va deixar.
Era un home de bosc;
Sabia molts noms d’ocells,
I on hi havia bolets.
Per nadal... On hi havia més molsa
O el millor ginebró per guarnir.
Recordo que em va ensenyar moltes coses,
Que no l’oblidarem
Ni deixarem d’estimar-lo mai,
                                                   Pare, mai !

Laura Sarrà

No hay comentarios :

Publicar un comentario