Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

jueves, 15 de mayo de 2014

Pasa tiempo

PASA TIEMPO


Hace tiempo que miro al tiempo
desde esta torre de babel pedregosa,
centro universal de las ideas
que transcurren azarosas y angostas.

La estela que teje la mente
con una lineal tesitura,
transporta mis recuerdos
en espiral puntiaguda.

Vertiginosas son sus ventanas
cual pendiente te va atrapando,
aunque parece comprimirse
del espacio va escapando.

Así, como en un suspiro
lleno de sonido y color,
llega la imagen del recuerdo
igual que se abre una flor.

Por fin entiendo y comprendo
la raíz de mi emoción,
fue mi pensamiento
y mi creencia en acción.


Olga Caballero
1 comentario :

  1. Siempre parecen muy profundos y reflexivos tus poemas, y muy bueno tu manejo de la sintaxis y la adjetivación. Enhorabuena.

    ResponderEliminar