Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

viernes, 20 de febrero de 2015

Presentació del llibre "T'estimaré fins que em mori"

                                                 
Després de molt essajar, provar, escriure contes, guions i demés, fa deu anys vaig començar a prendrem seriosament això d'escriure. Vaig fer la meva primera novel.la, "Café Sanjuan", una història costumista a Barcelona. I, en acabar-la, vaig començar a escriure "T'estimaré fins que em mori". 
      La idea inicial no va variar gaire, però no m'agradava el resultat. A banda, el pc me'l va esborrar en un parell d'ocasions (errades tècniques...o no). I un dia vaig saver com havia de ser la història, quina era la estructura, el desenvolupament i el desenllaç. Això no va tenir cap merit: Només em vaig seure i en Roger Montpuig em va començar a dictar la seva història amb en Ventura Vila.
      En principi no savia si era una bona història i no m'atrevia a compartir-la, fins que l'Àngels em va dir "a mi no m'agrada el romanticisme, i menys de trama gay, però passa-me-la i li deixo a la meva germana". Als pocs dies me la vaig trobar pel carrer: "Nena, m'ha encantat el "T'estimaré fins que em mori". Llavors em vaig decidir a començar a compartir-la. Més endevant, amb Un café a la plaça en marxa, vaig compartir-la encara més, fins que les seves bones crítiques em varen animar a tractar de publicar-la. Llavors varem fer entre tots el crowfunding i mira per on, la presento el proper divendres. Qué puc dir? Que gràcies a vosaltres aquest projecte ha estat possible, que aquesta història ha aconseguit cobrar vida i que espero que us agradi als qui no la coneixeu. Que es molt, molt especial fer alguna cosa, crear del norés universos, mons i personatges i que cobrin vida a les pàgines d'un llibre. Que sou guapíssims. Gràcies a tots, amics.


                                                                   Gemma Minguillón

2 comentarios :

  1. Tinc moltes ganes de rellegir el llibre... aquest cop llibre de debò ... jijiji em.fa molt feliç veure que el teu somni es fa realitat. ens veiem divendres wapa!!!

    ResponderEliminar
  2. Moltíssimes gràcies, aqui t'espero, guapíssima!! Molts petons!!

    ResponderEliminar