Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

domingo, 1 de marzo de 2015

Gràcies!

Segur que algún cop us ha passat allò que diem "sensació d'irrealitat": Hi ets, però no t'ho  creus. No m'enrotllo, només dir-vos que va estar una experiència molt especial, increïble i gens esperada, que veureus allà escoltant-nos va ser fantàstic, igual que ho va ser signar-vos els llibres. 
      Gràcies per tot, amics. Espero que us agradi la lectura d'aquesta petita història, que us animeu a continuar, que ens tornem a trobar a la tardor amb el crowfunding de "El Dibuixant" i "El arquitecto". I, novament, gràcies per llegir, perque la lectura ens ensenya a ser empàtics, a entendre les coses des d'un angle diferent, i ens ensenya a escoltar, a interioritzar una història sense poder intervenir en ella; a rebre, a pensar, a reflexionar i a concloure. Per això, perque llegir ens fa millors amics, millors essers humans, gràcies per llegir.

                                                                                    Gemma Minguillón

No hay comentarios :

Publicar un comentario