Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

viernes, 28 de noviembre de 2014

Publiquem el "T'estimaré fins que em mori"?

Finalment, hem començat el projecte per la publicació del llibre "T'estimaré fins que em mori". Amb molta il.lussió i moltes ganes, estem fent difussió d'aquest projecte, al qual col.labora l'ajuntament de Sant Feliu, amb l'esperança de que surti tot be i aviat tinguem el llibre en paper. A tots vosaltres que m'heu fet arrivar fins aqui, us dono, com sempre, les gràcies. I evidentment, a tots els que col.laboreu al projecte us les donaré gràficament, es a dir, el vostre nom figurarà als agraiments i us quedareu allà per sempre, com a part d'aquesta idea tant maca. També hem volgut que tingueu més records d'aquesta campanya; la llàmina que veieu, dibuixada pel nostre estimat Marc Serra, que ell us firmarà i donarà el dia de la presentació del llibre; punts de llibre i, naturalment, exemplars del llibre; sí, ja sé que ja us l'heu llegit (almenys, molts de vosaltres), però un llibre en paper ès un llibre en paper, ja m'enteneu. Poca cosa més; us espero a la presentació, que ja us diré quan la farem, i us animo a participar, a visitar l'enllaç i a difondre'l entre tots els que creieu que els hi pugui interessar. Una abraçada i gràcies novament!

Enllaç a la pàgina de crowfunding

                                                   Gemma Minguillón

No hay comentarios :

Publicar un comentario