Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

dimarts, 19 de gener de 2016

Caminaba al borde de la colina que se asomaba al valle, más allá al fondo la cornisa se hallaba elevándose cual rampa de lanzamiento acabando en pendiente vertical y más allá solo el azul del cielo y el resto del mundo. Respiró profundo y se dejó fluir, en ese instante tomó importancia tan solo el hecho de que estaba viva, a pesar de todo lo ocurrido seguía latiendo su corazón sobre el planeta, cualquier día era cualquier oportunidad para cualquier acontecimiento, solo era cuestión de probabilidades, la vida reducida a matemáticas sagradas por las que tantos pensadores iniciaron el camino que supone la búsqueda de la verdad.“ Decididamente el devenir es misterioso, parece que no podemos  capturarlo o alcanzarlo, pero algo si te digo, tú decides cuál es tu devenir, tus pensamientos en  conductas se convierten y ellos  provienen de tus creencias, de aquellas que quedaron programadas en tu infancia, cuando más receptiva eras.”Muchas veces se había preguntado, si era capaz de adentrarse en un proceso que le llevaría a descubrirse a sí misma y a sus posibilidades, y de qué manera se produciría todo ello; lo más curioso fue el camino que la vida le ofreció para conseguirlo pese a tocar a su puerta de varias formas, ya que las hormonas hicieron de ella una adolescente sorda a todos los mensajes que se le enviaron…..  pero la naturaleza se abre camino y la vida con ella y fue a través de sus hijos que comprendió que no se podía dar esquinazo a el camino…. El que te lleva donde nace el arcoíris……

Dedicado a Gemma Minguillón , por su pacienciencia i confianza.

Olga

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada